3 x zomersale 2019 die je niet mag missen!

Zomersale 2019

De temperaturen lopen op en daarmee ook de kortingen. En dat betekent: End of Season Sale, ook wel bekend als de zomersale! Nike, Adidas, New Balance: goede merken, voor nóg betere prijzen. We hebben 3 kortingsknallers voor je verzameld.

Zomersale

Summer, summer, summertime 🏖️🌞😎, the weather is fine en de prijzen nog fijner! Traditiegetrouw start bij de wisseling van de seizoen namelijk de jaarlijkse zomersale. Veel webshops én offline verkooppunten geven dan kortingen tussen de 20 en 80(!) procent. Tijdens de sale kunnen prijzen nog wel eens schommelen. Het is dus de kunst om precies op het juiste moment te kopen. Ben je te vroeg, dan is de korting wellicht wat lager. Ben je te laat, dan zijn alle leuke spullen al weg. Een kwestie van goede timing dus. We hebben alvast drie goede tips voor je!

  1. Sneakerbaas

Sneakerbaas is de webstore voor vette sneakers van bekende merken. Daarnaast biedt de webshop je de kans om kennis te maken met schoenen van sneakermerken die meestal wat moeilijker te vinden zijn zoals bijvoorbeeld Jordan, Lacoste, Saucony en New Balance. Onlangs zijn meer dan 400 artikelen toegevoegd aan de sale.  Nike, Adidas, Puma, New Balance, Reebok en andere mooie merken voor een nóg mooier prijsje. Kortingen kunnen oplopen tot wel 80%!

2. Adidas

Medio juni zal de End of Season Sale ook bij de officiële Adidas store losbarsten. En dat betekent: tientallen euro’s korting op schoenen, kleding en accessoires. Are you ready? Klanten die de app downloaden worden op de hoogte gehouden van acties en kunnen als eerste profiteren van de sale. De kortingen gelden niet alleen online, maar ook in de fysieke verkooppunten.

3. H&M

Ook H&M houdt traditiegetrouw uitverkoop bij de start van de zomer. Woensdag 12 juni start de zomersale. RENNEN Ladies! In de zomersale van H&M staat – verrassend – de zomercollectie centraal. Bikini’s, shorts, tops, rokjes, jurkjes, slippers, sunnies, zomerjassen en heel veel vrolijke en gezellige kleuren. Zomerfanaten kunnen zich uitleven. H&M geeft gemiddeld tussen de 20 en 60 procent korting tijdens hun zomersale.

Admin - Author

You Might Also Like