Parkeren bij ARTIS Amsterdam: verschillende opties

Ben je van plan om een dagje naar dierentuin ARTIS in Amsterdam te gaan? Maar kijkt u nu al op tegen het parkeren? Dat snappen wij. Bijna iedereen kijkt op tegen het parkeren rondom drukke gelegenheden. Er komen allemaal vragen naar boven: is er wel genoeg parkeer plek, hoe duur is het parkeren, hoe ver is het lopen vanaf de parkeerplek naar de ingang en ga zo maar door. Al deze onduidelijkheid maakt het proces niet fijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig online diensten die u kunnen helpen met het parkeren bij ARTIS Amsterdam.

Hoe duur is het om te parkeren bij ARTIS?

ARTIS beschikt over een eigen parkeerterrein, voor zowel dagjes gasten als mensen die er willen parkeren. Het is mogelijk om te parkeren bij ARTIS tussen 08.30 en 00.00. Het tarief voor ARTIS-bezoekers is aanzienlijk lager dan voor de mensen die de auto parkeren. De parkeer kosten voor ARTIS-leden bedraagt €12.50, niet-leden betalen €15,00 voor één dag.

Als je de auto wil parkeren op het parkeerterrein van ARTIS zonder dat je ARTIS gaat bezoeken dan loopt de prijs toch al gauw op. In dit geval bedraagt het parkeren €6,00 per uur.

Parkeer alternatieven

Er zijn veel parkeer alternatieven die goedkoper zijn dan het ARTIS-parkeerterrein zelf. Deze alternatieven zijn duidelijk te vinden online. Natuurlijk zit hier ook een prijsverschil in, maar over het algemeen bent u voordeliger uit.

Een bekende optie om de auto gratis te parkeren is om de auto te parkeren in Diemen en vanuit Diemen de tram te nemen naar de dierentuin. Tram 9 die gaat direct vanuit Diemen naar de dierentuin ARTIS.

De volgende keer dat je van plan bent om een leuk dagje uit te gaan naar ARTIS weet je dat er veel verschillende parkeer opties zijn die voldoen aan jouw verwachtingen. Of je nou goedkoop of handig wil parkeren.

Admin - Author

You Might Also Like