De voordeligste sim only van Nederland uitkiezen

voordelig-sim-only-abonnement2

De maandelijkse kosten van een telefoon abonnement kunnen soms flink oplopen. Bedragen van 60 euro per maand zijn niet ongewoon, terwijl je telefoon na één of twee jaar vaak nog prima te gebruiken is. Het afsluiten van een sim only abonnement kan dan een interessante optie zijn. Een goedkope sim only abonnement is stukken voordeliger dan een abonnement met telefoon. Maar hoe kies je het voordeligste abonnement uit en waar moet je dan op letten?

Bij het selecteren van een abonnement zul je eerst goed na moeten denken over je wensen. Ga na hoeveel internet je afgelopen maanden hebt gebruikt en of dit voldoende was. Als je regelmatig over je bundel bent gegaan of bepaalde dingen niet kon doen, heb je een grotere bundel nodig. Maar andersom kan het ook, wanneer je iedere maand 10 GB overhoudt kun je best een kleinere bundel nemen. Dit geldt ook voor het aantal belminuten en sms’jes. Onbeperkt bellen klinkt aantrekkelijk, maar als je maandelijks maar 20 minuten belt is het zonde van je geld. 

Wanneer je een bundel in gedachten hebt kun je de verschillende aanbieders met elkaar gaan vergelijken. Er zitten flinke verschillen tussen de tarieven van de providers. Niet alle providers bieden dezelfde bundels en voorwaarden aan. Let daarom ook goed op zaken zoals de duur van het contract, de snelheid van het internet en de mogelijkheid om je contract maandelijks te upgraden. Een maandelijks opzegbaar abonnement is meestal iets duurder dan de varianten van één en twee jaar. Het voordeel is dat je dan niet vast zit aan een lang contract en na iedere maand kan overstappen naar een andere provider.  Ook het bereik van de provider is belangrijk. Zeker wanneer je veel in landelijke gebieden bent kan de keuze voor een provider uitmaken. Je wilt tenslotte ook daar goed bereikbaar zijn. 

Als ook de provider duidelijk is, kun je pas echt beginnen met vergelijken. Sim only abonnementen zijn af te sluiten bij de provider zelf, in winkels of op verschillende websites telefoniewebsites. Tussen al deze verkoopkanalen zijn ook verschillen in tarieven, die op kunnen lopen tot enkele euro’s per maand. Via een vergelijkingssite kun je deze aanbieders allemaal vergelijken en daardoor weet je zeker dat je de beste deal scoort. Het kiezen van de voordeligste sim only van Nederland is dus goed mogelijk!  

Admin - Author

You Might Also Like