Bestaande website overzetten naar WordPress

Bestaande website overzetten naar WordPress

Elk bedrijf en iedere organisatie heeft vandaag een website nodig om gevonden te worden door (potentiële) klanten. Het is je visitekaartje en vaak het eerste contact dat een klant met je heeft. Wanneer je site verouderd is en weinig gebruiksvriendelijkheid toont dan is dat nefast voor je imago. Wil je online (blijven) scoren dan kan je jouw bestaande website overzetten naar WordPress. Zo ben je zeker van een professioneel design en een gebruiksvriendelijke site met tal van mogelijkheden.

Waarom WordPress

Vandaag is WordPress veruit het meest gebruikte platform waarop websites worden gebouwd. Meer dan 35% van alle sites wereldwijd gebruikt deze software. Een logische keuze, want WordPress weet precies wat er nodig is om een website te laten scoren.

Zo is een WordPress site snel, veilig en makkelijk in gebruik. Daarnaast kan je de functionaliteiten van jouw website makkelijk uitbreiden met duizenden plug-ins die speciaal voor deze software werden gebouwd. Het is een open source platform waar dagelijks meer dan een miljoen developers meewerken aan de verbetering ervan.

Geen enkele andere software biedt zoveel mogelijkheden en geeft de garantie om voortdurend up to date te zijn. Niet zo verwonderlijk dus dat steeds meer bedrijven en organisaties hun website overzetten naar WordPress om mee te profiteren van alle voordelen van het platform.

Bestaande website overzetten naar WordPress

De online wereld evolueert aan een razendsnel tempo. We doen steeds meer online en we verwachten dus ook vergaande mogelijkheden van onze websites. Wie een site liet bouwen op een klein platform loopt het risico dat de site snel verouderd is en dat updates lang op zich laten wachten. Of zelfs helemaal niet komen.

Ga je je bestaande website overzetten naar WordPress dan blijf je bij met de meest recente ontwikkelingen. Bovendien kan je de functionaliteiten op je pagina’s makkelijk uitbreiden met de duizenden beschikbare tools en plug-ins. Een gespecialiseerd agency zorgt altijd voor een website op maat die voldoet aan de online normen van vandaag. Wie online wil blijven meespelen haalt met WordPress de beste resultaten.

Admin - Author

You Might Also Like