Hoe krijg je rust in je hoofd tijdens werk?

Rust om je heen staat gelijk aan rust in je hoofd. Als je moet werken aan een kantoor vol troep en andere dingen die je afleiden is het enorm lastig om optimaal te functioneren. Daarom is het goed om in een schoon en opgeruimd kantoor te werken.

Overzichtelijk bureau

Als je aan een bureau werkt is het ontzettend belangrijk dat het opgeruimd en schoon is. Een opgeruimd bureau zorgt voor rust in je hoofd en je kan geconcentreerd aan je werk gaan.

Verplaats je bureau

De kans is zeer groot als je jouw bureau of werkplek soms afwisselt dat je beter functioneert. Door constant op dezelfde plek te zitten kan je in een sleur raken. Door af en toe van plek te wisselen heb je ook andere mensen om je heen en de kans is ook groot dat het van positieve invloed heeft op je werkresultaten.

Labelen

Als je op een kantoor werkt dan is de kans groot dat je met veel documenten te maken hebt. Tegenwoordig gaan er ontzettend veel zaken online maar er blijven alsnog genoeg documenten die je liever in je handen wilt hebben. Om het overzichtelijk te houden is het handig om je documenten te labelen. Met Dymo 99012 adresetiketten kan je al 10s stuks bestellen voor maar 18 euro. Als alle documenten gelabeld zijn zorgt dat voor rust in je hoofd maar ook voor overzicht en het bespaart je enorm veel tijd. Je kan snel en duidelijk zien waar wat precies ligt.

Flexibele werktijden

Het klinkt misschien gek maar het is soms goed om van werktijden te wisselen. Als je al jaren de zelfde tijden maakt dan is de kans groot dat je in een sleur terecht komt en dan is natuurlijk niet leuk. Ook kan je jou dag een stuk leuker maken door bijvoorbeeld wat leuks te doen na werk in het midden van de week, zo breek je de week met iets leuks.

Admin - Author

You Might Also Like