Het lijkt, zeker met het fraaie weer dat we hadden, nog een tijd weg, maar voor we het weten is het al weer de feestmaand december. Nee, we gaan ons hier niet mengen in de Zwarte-Pieten-discussie. Dat laten we graag over aan anderen. Maar er is wel iets anders waar je bijvoorbeeld als eigenaar van een bedrijf(je) met personeel nu al actie op zou moeten ondernemen: wat wordt in 2018 het kerstpakket?

Het is toch ieder jaar weer een flinke kluif: het uitzoeken van een geschikt kerstpakket voor werknemers of relaties. Want je wilt ook niet ieder jaar blijven hangen bij een obligaat flesje wijn en het is natuurlijk mooi meegenomen als die ontvangers er ook echt iets aan hebben. Tijd om eens de online mogelijkheden voor een origineel kerstpakket te onderzoeken.

Keuze

Er zijn heel wat online aanbieders van kerstpakketten actief en de keuze is dan ook enorm. Zo zijn er pakketten met als thema bijvoorbeeld bakken, koken en BBQ. Of je kiest voor biologisch, tapas, hip of specifiek Hollands. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een kerstpakket voor. Wat je tegenwoordig bijvoorbeeld vaak ziet zijn pakketten die naast wat basis versnaperingen ook een wat groter present bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een flightcase, een pizza-oven, een vuurschaal of een airfryer. Het gevaar is dan natuurlijk wel dat wellicht niet alle ontvanger evenzeer zitten te springen om het hoofdcadeau. En daarnaast zijn dit soort pakketten ook wel wat duurder en dus niet voor iedere situatie even geschikt.

Erg populair zijn ook kerstpakketten waarbij een goed doel wordt gesteund. Daarbij wordt bij iedere bestelling van een kerstpakket een vaste bijdrage aan een goed doel gedoneerd. En vaak kun je dan zelf kiezen welk goed doel wordt gesteund. Erg verantwoord dus en voor velen een heel sympathieke keuze!

Prijzen

Ook in prijs is er een grote variatie mogelijk: bij de meeste aanbieders kun je al terecht voor minder dan € 20,-. Je hebt dan een pakketje met een flesje wijn, wat knabbeltjes en bijvoorbeeld een stukje kaas. Vaak is ook een aardig klein non-food element toegevoegd. Voor wie meer wil uitpakken is het ook heel goed mogelijk een bedrag per persoon van meer dan € 70,- uit te geven. Je komt dan meestal terecht bij zoals hierboven genoemde pakketten met een flink non-food present, al zijn er zeker ook leveranciers die zo’n bedrag helemaal opvullen met eten en drinken.

Hoe dan ook: voor iedereen en voor ieder doel is er tegenwoordig wel een geschikt kerstpakket te vinden. En je besteld ze vandaag de dag natuurlijk gewoon lekker online. Alvast fijne Kerst!

Admin - Author

You Might Also Like